Vacatures

Vacatures

Betrokkenheid staat bij de Van den Biggelaar Groep hoog in het vaandel. Die betrokkenheid geldt zeker ook voor onze medewerkers, zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Onze mensen vormen tenslotte ons belangrijkste kapitaal. Daarom krijgen al onze medewerkers persoonlijke begeleiding en aandacht: we zoeken een geschikte functie voor je, maar we kijken tegelijkertijd ook verder. Stages, opleidingen, trainingen, loopbaanplanning: het staat je allemaal ter beschikking.

Hiernaast tref je de huidige vacatures aan bij onze bedrijven. Staat jouw functie er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

Van den Biggelaar Grond- en waterbouw BV is toonaangevend als het gaat om projecten op het snijvlak van land en water. Binnen deze markt zijn wij gefocused op waterveiligheid en watermanagement, met Nederland en België als werkgebied.

Onze expertise richt zich vooral op het ontwerp en de aanleg van primaire en regionale waterkeringen, kades, aan- en afmeervoorzieningen, waterbodemsaneringen en baggerwerkzaamheden. Zo realiseren wij onder andere meer ruimte voor de rivier in Zwolle en verder langs de gehele IJssel, een nieuwe aanlegsteiger in den Helder voor de veerboot van en naar Texel inclusief het ontwerp en nieuwe aanlegvoorzieningen en beschermingscontructies voor een gashaven in Stein, ook inclusief het ontwerp.

Als lerende organisatie passen wij ons steeds opnieuw aan op veranderingen uit de markt en onze omgeving. Met de toenemende vraag naar integrale oplossingen, op basis van geïntegreerde contracten, maakt Van den Biggelaar Grond- en waterbouw momenteel een organisatieverandering door. Van den Biggelaar Grond- en waterbouw richt zich op volledige beheersing van de kwaliteit van haar producten. We doen dit door volledige beheersing van het integrale bouwproces en risicogestuurd te werken. Systeemgerichte contractbeheersing en systems engineering moeten naast lean werken tot onze kernkwaliteiten gaan behoren.

In het kader van dit veranderproces, gericht op continuïteit en de toekomstige wensen van onze opdrachtgevers, zijn wij op zoek naar teamplayers in de volgende functies: