Nieuwsbericht 20-04-2022


Voor Mammoet Europe BV hebben wij een kade in Rilland ontworpen en gerealiseerd. Mammoet had de opdracht ontvangen om twee transformatoren naar een hoogspanningsstation in Rilland te brengen. Deze grote transformatoren moesten via het water worden verscheept en via de kade aan het Bathse-spuikanaal aan land worden gebracht. Op deze locatie was de kade echter niet stevig genoeg. Er moest dus een nieuwe kade komen.

Wij hebben het ontwerp gemaakt voor deze kade en realiseren deze ook. De kade is 45 meter en bestaat uit een verankerde stalen damwand, inclusief een stalen deksloof. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden hebben wij rekening gehouden met het hoogspanningsverdeelstation. Een goede voorbereiding van het werk, waaronder het positioneren van het materieel, was hier van groot belang. Inmiddels staat de eerste transformator op z’n plek. De tweede volgt volgende week. En daarna begint de afwerking met de deksloof en verankering.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@vandenbiggelaar.nl

Telefoon: 0418 - 636000