Van den Biggelaar Grond- en waterbouw is uw partner voor projecten die vakkundige rupsgraafmachines vereisen! Ons aanbod aan rupsgraafmachines in verschillende soorten en maten, zorgt ervoor dat wij de juiste machine kunnen leveren die past bij uw specifieke behoeften.

Of u nu op zoek bent naar compacte rupsgraafmachines voor nauwkeurig grondwerk, middelgrote machines voor algemene bouwwerkzaamheden, of krachtige grote rupsgraafmachines voor grootschalige projecten, ons assortiment bestaat uit long reach (LRE), medium reach (MRE) en standaard (STD) configuraties. 

Onze rupsgraafmachines zijn allemaal NextGen (NG) en daarmee brandstofefficiënt. Al onze kranen zijn voorzien van GPS en overdruk. De range van de kranen is tussen de 20 en 52 ton. Ook voorzieningen voor OOO(/NGE)-werkzaamheden zijn aanwezig.

 

GEÏNTERESSEERD IN DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact op met Chris Hoevenaars, via:
Telefoon: 06 34 11 47 50
E-mail: c.hoevenaars@vandenbiggelaar.nl 

Onze rupsgraafmachines

  • CAT 330NG LRE
  • CAT 330NG MRE
  • CAT 330NG STD
  • CAT 340NG MRE
  • CAT 352NG
  • CAT 320 Z-line (100% elektrisch)
Aa 421
Als 4E Op De Site Plaatsen
Cat Z Line Zonder Stickers
Als 5E Op De Site Plaatsen
Vd Biggelaar (8Maart2021) 850184
Als 6E Op De Site Plaatsen Later Zline Neerzetten

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@vandenbiggelaar.nl

Telefoon: 0418 - 636000