Constructieve waterbouw

Een groot deel van ons werk vindt plaats binnen de natte infrastructuur. Onze werkzaamheden beslaan het volledige spectrum van de constructieve waterbouw. Kadebouw, oeverwerkzaamheden en havenreconstructies. Maar ook de aanleg van aanmeerfuiken, regelwerken en afmeervoorzieningen. Constructieve waterbouw in de ruimste zin van het woord.

Multidisciplinair werk

Multidisciplinair werken staat centraal binnen onze activiteiten in de constructieve waterbouw. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe haven of de bouw van een complexe aanvaarconstructie: we pakken het geïntegreerd aan. Hierbij dragen we zorg voor het hele proces (van ontwerp tot realisatie). Dat kan alleen als je de verschillende disciplines die bij onze projecten komen kijken, in huis hebt. Dat hebben we bij Van den Biggelaar Grond- en waterbouw. Damwandconstructies (staal, hout én kunststof), heiwerk, kadeonderhoud, sloopwerk, betonconstructies. We zorgen in ons werk voor het totaalpakket.

Gerelateerde projecten

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@vandenbiggelaar.nl

Telefoon: 0418 - 636000