Natuur

Ons werkgebied bevindt zich ook buiten de ‘bebouwde kom’. Van den Biggelaar is verantwoordelijk voor vele projecten op het gebied van landschapsinrichting en natuurontwikkeling. Zo dragen we actief bij aan betere ecologische omstandigheden voor flora en fauna.

Van aanleg tot optimalisatie

Van den Biggelaar Grond- en waterbouw is gespecialiseerd in alle facetten van de waterbouw in natuurgebieden. Daarom weten we welke ecologische vraagstukken er in Nederland en België spelen. Waar waterbouwprojecten een ecologische noodzaak zijn en hoe we deze op een zo duurzaam mogelijke manier kunnen uitvoeren. Zo kunnen we als bedrijf inspelen op specifieke wensen van klanten en landschapsarchitecten. Van het aanleggen van natuurvriendelijke oevers tot het optimaliseren van ecologische geulen. Op die manier zorgen we altijd voor het beste resultaat voor klant én omgeving.

Gerelateerde projecten

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@vandenbiggelaar.nl

Telefoon: 0418 - 636000