Grondverzet

Groot grondverzet vormt een integraal onderdeel van onze werkzaamheden. We zijn gespecialiseerd in baggerwerkzaamheden en dijkenbouw – van primaire en secundaire keringen – en hebben brede ervaring met complexe werken en contractvormen. Met een slimme aanpak ontzorgen we onze klanten van A tot Z.

Van kunstwerk tot harde constructie

Nederlanders behoren tot de beste dijkenbouwers ter wereld. Al eeuwenlang. De lat ligt dus hoog. Dat begrijpen we bij Van den Biggelaar Grond- en waterbouw als geen ander. We zijn ons dan ook sterk bewust van de grote verantwoordelijkheid die we binnen het watermanagement hebben. Een verantwoordelijkheid die je alleen kunt dragen wanneer je je volledig thuis voelt binnen dit vakgebied. Van den Biggelaar is al decennia lang actief als dijkenbouwer en baggeraar en we hebben de afgelopen jaren veel omvangrijke projecten op dit gebied succesvol afgerond.

Biggelaar-—-Grensmaas-557.jpg

Bij onze activiteiten op het gebied van groot grondverzet combineren we bewezen technieken met nieuwe innovatieve ideeën. Zo komen kunstwerken en harde constructies beter tot hun recht en zorgen we tegelijkertijd voor efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen. Voorbeelden van onze werkzaamheden op het gebied van grondverzet zijn het uitvoeren van ontgravingen, het verwijderen van voorbelastingen, de aanleg van funderingen en oevers en vervoeren van grote hoeveelheden grondstoffen.

gerelateerde projecten

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@vandenbiggelaar.nl

Telefoon: 0418 - 636000