Bij Van den Biggelaar Grond- en waterbouw voelen we ons thuis op de kades, de dijken en de vele binnenwateren. Kortom: het waterlandschap van Nederland. Dát is ons werkgebied. En dat landschap willen we graag behouden en – waar mogelijk – verbeteren. Daarom bouwen we bij Van den Biggelaar Grond- en waterbouw samen met onze klanten aan veilige, bereikbare en mooie werken ín, op en aan het water.

Missie

Een veilig en bereikbaar waterlandschap

Bij Van den Biggelaar Grond- en waterbouw delen we een passie voor het element water en opereren we op het snijvlak van dat water met het land. In de breedste zin van het woord: van projecten voor (semi)overheden tot opdrachten voor klanten in de private sector. Kadeconstructies, dijkaanleg, baggerwerkzaamheden, havens en oeverwerkzaamheden; de grond- en waterbouw-sector kent geen geheimen voor ons. We hebben toegewijde professionals in dienst en beschikken over decennialange ervaring. Onze missie? Met slimme en creatieve oplossingen bijdragen aan een veilig, bereikbaar en mooi Nederlands waterlandschap.

Van den Biggelaar Grond- en waterbouw vormt een betrouwbare en professionele partner voor opdrachtgevers, partners én elkaar. We denken in een vroeg stadium mee met de opdrachtgever en bespreken daarbij eerlijk en open hoe we te werk willen of zouden gaan. Betrokkenheid en persoonlijk contact staan daarbij voorop.

Biggelaar-Velddriel---Cadcam-1.jpg

Visie

Met samenwerking kom je het verst

Samenwerking staat centraal in onze werkwijze. Van den Biggelaar Grond- en waterbouw vormt een betrouwbare en professionele partner voor opdrachtgevers, partners én elkaar. We denken in een vroeg stadium mee met de opdrachtgever en bespreken daarbij eerlijk en open hoe we te werk willen of zouden gaan. Betrokkenheid en persoonlijk contact staan daarbij voorop. Zo zorgen we voor een respectvolle, transparante werksituatie waarin we fouten voorkomen door opvallende zaken vroeg te bespreken. Al onze projecten voeren we vanzelfsprekend met grote deskundigheid uit, waarbij onze medewerkers alle ruimte krijgen hun talent verder te ontwikkelen én te perfectioneren. Daarbij combineren we veiligheid met esthetiek. En innovatie met duurzaamheid. Op een robuuste en betrouwbare manier. Een aanpak die werkt. En die we met passie hanteren.

Waar staan we voor?

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@vandenbiggelaar.nl

Telefoon: 0418 - 636000