28-09-2023


Afgelopen vrijdag is de Biggelaar Groep directie op projectbezoek geweest bij de aanvaarbeveiliging in Stein. Naast dat het technisch gezien een prestige project is, is dit ook een goed voorbeeld van een mooie samenwerking tussen de verschillende groepsbedrijven BLM Wegenbouw, Stevacon Bouw en Van den Biggelaar Grond- en waterbouw.

Richard Swanenberg, uitvoeder bij Van den Biggelaar Grond- en waterbouw heeft iedereen meegenomen het water op, om van dichtbij te laten zien hoe de aanvaardbeveiliging gemaakt wordt: van het straal- en coatingwerk in de drijvende lastenten tot een uitleg over het vijzelen van de buispalen. Ook gaf hij een toelichting over de verbreding van het heischip de Thomas en hoe met de extra gecreëerde stabiliteit te werk kon gaan tijdens het heien van de grote buispalen.

Aansluitend was er nog een rondleiding op ‘het droge’ waar de werkzaamheden van BLM Wegenbouw en Stevacon Bouw plaatsvinden. Kortom: een mooie en leerzame dag.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@vandenbiggelaar.nl

Telefoon: 0418 - 636000