Nieuwsbericht 11-05-2022


In opdracht van VBI maakten wij een toekomstbestendige overslagkade in Oss. We hebben hier het totaalconcept verzorgd, van schetsontwerp, vooronderzoeken en vergunningen tot en met de realisatie. De nieuwe kadeconstructie is met ons werkschip vanaf het water vóór de oude kade geplaatst waardoor er extra ruimte is gecreëerd. Daarnaast is de kade afgewerkt met wrijfstijlen, een deksloof, veiligheidsladders en bolders. Het terrein is opgeleverd met een nieuwe verhardingsconstructie.

Het was van belang dat de werkzaamheden van VBI tijdens de uitvoering ongehinderd konden doorgaan. Daarom hebben wij vijf tijdelijke afmeervoorzieningen gerealiseerd. Was er een levering vanaf het water met materialen voor VBI? Dan pasten wij onze locatie, planning en werkzaamheden hierop aan. De overslagkade is inmiddels in gebruik genomen!

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@vandenbiggelaar.nl

Telefoon: 0418 - 636000